Bodega: Cooperativa Agrícola i Secció de Crèdit de Cabacés, SCCL. D.O.: Montsant País: Catalunya, España Graduació: 14% vol. Varietats: Garnatxa, ull de llebre i cabernet saugviñon. Elaboració: Amb el cupatge dels raïms tradicionals garnatxa i ull de llebre amb el cavernet saugviñon, que fermentem i durant 8 dies amb la seva pell, elaborem aquest negre envellit en botes de roure el temps oportu per continuar la seva criança en ampolla fins conseguir el seu afinat bouquet. Amb un bonic color granatos cirera amb matissos violàcis, té un aroma de fruites vermelles madures i balsàmiques, en boca és intens i equilibrat. Servit entre els 14 i 16º, apreciem les seves qualitats prenenen-lo com aperitiu i acompanyant plats de carn, peixos i també formatges curats Preu: 4€ |
Baronia de Cabacés, negre 2006
Amb la tecnologia de Blogger.
Publica un comentari a l'entrada