Subscribe via RSS
Home
About
Contact
Contact
No comments
Publica un comentari a l'entrada
Amb la tecnologia de
Blogger
.
Etiquetes
Blanc
DO Conca de Barberà
DO Costers del Segre
DO Montsant
DO Penedès
DO Priorat
DO Tarragona
DO Terra Alta
En clau de vi
Mapa
Negre
Restaurants
Tasts de vins
Vermut
Search
Translate
Categories
Blanc
(6)
DO Conca de Barberà
(3)
DO Costers del Segre
(4)
DO Montsant
(4)
DO Penedès
(2)
DO Priorat
(3)
DO Tarragona
(6)
DO Terra Alta
(1)
En clau de vi
(3)
Mapa
(6)
Negre
(11)
Restaurants
(2)
Tasts de vins
(6)
Vermut
(1)
Archives
▼
2012
(1)
▼
de setembre
(1)
Una vintena de cellers a la Rambla de Tarragona
►
2011
(1)
►
de novembre
(1)
►
2009
(1)
►
de maig
(1)
►
2008
(24)
►
de novembre
(5)
►
d’octubre
(2)
►
d’agost
(1)
►
de juny
(1)
►
de maig
(5)
►
d’abril
(3)
►
de març
(1)
►
de febrer
(4)
►
de gener
(2)
►
2007
(6)
►
de desembre
(1)
►
de novembre
(1)
►
d’octubre
(4)
Ajudan's
Vols introduir algún vi? Omple aquest formulari..
Últims Comentaris
S'està carregant...
Mapa
Popular Posts
Per què fa vi Lluís Llach?
Com pot ser que algú que era abstemi, estigui fent un dels millors vins de l'Estat? Aquest és el cas de LLuís LLach, i la història que ...
Gotim Bru, Negre
Bodega: Celler El Castell del Remei ( web )( mapa ) D.O.: Costers del Segre País: Catalunya, España Graduació: 13,9% vol. Varietats: Ull de ...
Mapa DO de Vins Catalans
Mapa DO Montsant i DO Priorat Mapa DO Tarragona Mapa DO Costers del Segre Mapa DO Penedès Mapa DO Conca de Barberà
Acompanyar el vi amb menjar, amb Carme Ruscalleda
Carme Ruscalleda haurà de jutjar els vins que el sommelier del programa, Josep Roca, li proposarà per acompanyar tres plats creats per ella...
En clau de vi amb Isma Prados
El convidat és el cuiner Isma Prados En clau de vi - 24/10/2008
Tarragona Restaurant Wine
Del 3 al 18 de novembre de 2011 És una iniciativa per posar en valor els vins excel·lents que es produeixen a les vuit DO’s presents a l...
Crinel Crinaça, Negre 2005
Bodega: Vins Padró S.L. ( web )( mapa ) D.O.: Tarragona País: Catalunya, España Graduació: 12,5% vol. Varietats: 85% Ull de llebre, 15% Garn...
Ginkgo Bilboa, espai gastronòmic cultural
Ginkgo Bilboa, No és un Restaurant. Què és? Ginkgo BiloBa és un espai ubicat al centre històric de la ciutat. Disposa d'una cuina profe...
Gessamí, blanc
Bodega: Gramona ( web )( mapa ) D.O.: Penedès País: Catalunya, España Graduació: 11.2% vol. Varietats: Muscat de Alexandria i Sauvign...
Josep Foraster Criança, Negre 2004
Bodega: Celler Mas Foraster ( web )( mapa ) D.O.: Conca de Barberà País: Catalunya, España Graduació: 13,5% vol. Varietats: Ull de Llebre, C...
Altres blocs
Que fer a Tarragona
Associació cultural Anima't. Cinema VO i Concerts
Restaurants de fiar
Itaca Tarragona
Excursions pel Camp de Tarragona
Parcs Naturals de Catalunya
Publica un comentari a l'entrada